Stampgatan 14

Kontor, 323m² , Centrum
Välkommen till en trevlig fastighet med modern entré som är belägen i området Stampen i centrala Göteborg. På plan sex finner man denna välplanerade lokal som är indelad i kontorsrum, öppet kontorslandskap, mötesrum i olika storlekar samt ett trevligt pentry och loungerum mitt i lokalen. Ytskikten är ljusa och fräscha och lokalen kan även anpassas genom att öppnas upp till ett större kontorslandskap, om så önskas av kommande hyresgäst.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

323m²

Omgivning

Stampen, i centrala Göteborg, har börjat överge sitt industri- och lagerrykte för att istället fokusera på att vara en del av ett pulserande centrum. I närheten finns bland annat stora köpcentrum som exempelvis Nordstan, NK och Arkaden. Även det välkända Posthotellet finns i området. Den strategiska placeringen erbjuder goda kommunikationer oavsett färdmedel. Kollektivtrafiken trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer och närheten till stora leder gör det enkelt att ta sig fram med bil. Vidare finns Centralstationen inom promenadavstånd och erbjuder buss- och tågavgångar som för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

All tänkbar kollektivtrafik vid Drottningstorget/Centralstationen ett stenkast från denna adress. Flera spårvagnslinjer stannar direkt utanför fastigheten.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här har man nära till att promenera längst vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen