Stampgatan 14

Kontor, 213m² , Centrum
Fastigheten välkomnar er med en trevlig entré och på våning tre finner ni denna trevliga kontorslokal. Planlösning har en kombination av enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap samt trevliga mötesrum. Kontorslokalen har ljusa ytskikt och gott om fönster som bidrar ger ett naturligt ljusinsläpp i lokalen. De trevliga personalutrymmena och konferensrum bidrar till en positiv helhet i lokalen. Välkommen att kontakta oss för en visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

213m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Stampen, i centrala Göteborg, har börjat överge sitt industri- och lagerrykte för att istället fokusera på att vara en del av ett pulserande centrum. I närheten finns bland annat stora köpcentrum som exempelvis Nordstan, NK och Arkaden. Även det välkända Posthotellet finns i området. Den strategiska placeringen erbjuder goda kommunikationer oavsett färdmedel. Kollektivtrafiken trafikerar flertalet buss- och spårvagnslinjer och närheten till stora leder gör det enkelt att ta sig fram med bil. Vidare finns Centralstationen inom promenadavstånd och erbjuder buss- och tågavgångar som för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig hit då kollektivtrafiken stannar vid Brunnsparken och Centralstationen som ligger bara några minuters promenad bort. Flera spårvagnslinjer stannar direkt utanför fastigheten. Det är lätt att nå de stora motorlederna E6, E20 och E45.

Service

All tänkbar service på gångavstånd. I området finns ett stort utbud av lunchrestauranger och en träningsanläggning i entréplanet. Köpcentret Nordstan når man efter en kort promenad på några minuter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen