Stålverksgatan 5

Kontor, 151m² , Ringön
Lokalen är ca 80 kvm i markplan med egen port in i lokalen. På våning 1 finns ett entresol om 29 kvm samt ett kontor med pentry och wc/dusch. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

151m²

Lokalnummer

Stålverksgatan 5

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Det är goda förbindelser med kollektivtrafiken i området. Från fastigheten tar det bara 3 minuter att gå till hållplatsen Stålverksgatan.

Service

På Ringön finns det flera trevliga lunchresturanger och med bil tar man sig smidigt in till centrala Göteborg som har all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen