Sörhallstorget 10

Kontor, 328m² , Norra Älvstranden
En mycket fin lokal i anrika Sörhallstorget, i omedelbar anslutning till Eriksbergs hamnpromenad. Belägen i en underbar miljö med närhet till hamnen. Allmänna kommunikationer och service med lunchrestauranger finns i området. En trevlig lokal med möjlighet till öppen planlösning. Lokalen har idag en blandad planlösningen med såväl rumsindelade kontorsrum som öppna ytor. Vidare finns även ett rymligt pentry. Fin utsikt över älven.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

328m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron. På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. De gamla varvsområdena längs Hisingskajerna har sedan 1990-talet byggts om till mestadels bostadsområden och utbildningscentran.

Kommunikationer

Busslinje 16 går hela dagen och busslinje Grön går vid rusningstiderna. Restid från Nordstan är c.a 15 minuter

Service

Det mesta av service finns i närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen