Solhusgatan 13

Kontor, 2220m² , Krokslätt
En trevlig och rymlig etagelokal om 2220 kvm med vacker utsikt. Lokalens yta är idag uppdelad i kontorsrum, konferensrum, mötesrum, pausytor. På plan 6 finns en härlig takterrass och möjlighet finns att bygga ytterligare en takterrass på plan 5. Den kommande hyresgästen har stora möjligheter att påverka både planlösning av lokalen samt materialval för att kunna anpassa den efter verksamheten. Fastigheten ligger i ett naturskönt läge med bekväm närhet till Delsjöns alla faciliteter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2220m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer till fastigheten. Fastigheten är belägen 5 kilometer sydost om centrala Göteborg vid väg 40 och bara 15 minuter från Landvetters flygplats. Det finns bussförbindelser med Göteborg, Härryda och Borås. Expressbussarna tar dig till Korsvägen på ca 10 minuter.

Service

I anslutning till fasigheten finns två olika lunchrestauranger och i närområdet finns bra service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen