Solhusgatan 13

Kontor, 890m² , Krokslätt
Trevlig kontorslokal om 890 kvm med placering i natursköna Kallebäck. Lokalen yta, som fördelas på en blandad planlösning, fördelas på stora öppna kontorslandskap som samsas med flertalet rumsindelade cellkontor. Vidare finns trevliga konferensrum samt ett pentry med tillhörande pausyta. Fastighet i naturskönt område endast 10 minuter från Korsvägen. Två restauranger finns i nära anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

890m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. På gränsen mellan Göteborg och Mölndal finner du områdena Almedal och Krokslätt. Söder om Almedal, närmare Mölndal finner vi området Krokslätt. Områdets signalement är blandningen av småskalig charm, fabriksbyggnader, grönområden och parker. Krokslätt är ett av de områdena som det satsas stort på i Göteborg, många stora aktörer vill vara med och utveckla området till en attraktiv stadsdel som integrerar bostäder, butiker och arbetsplatser i en hållbar helhet.

Kommunikationer

Expressbussar till Korsvägen

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen