Sofierogatan 3B

Kontor, 565m² , Gårda
I anrika Kanoldhuset finns nu möjlighet att hyra ett flexibelt kontor om 565m2. En lokal med härlig fabrikskänsla som möter det moderna kontoret. Lokalen har en fantastisk atmosfär med generös takhöjd. De stora fina fönsterna skapar en bra karaktär och ger ett fint ljusflöde. Välkommen att kontakta oss för visning. Bra läge med närhet till Korsvägen och St Sigfrids plan, granne med Liseberg. På ett par minuter är du mitt i Göteborgs centrum som erbjuder all tänkbar service.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

565m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Nära till stora trafikleder (E20/E6). Mycket goda allmänna kommunikationer från Liseberg/Korsvägen.

Service

Närhet till all tänkbar service. Bra utbud av restauranger och caféer i området. Gångavstång till Svenska Mässan och Göteborgs evenemangstråk Avenyn.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen