Södra Gubberogatan 8

Kontor, 220m² , Gårda
En trappa upp på Södra Gubberogatan 8 finns nu möjlighet att hyra 220 kvm kontor. Lokalerna är till viss del uppdaterad med nytt laminatgolv i kontorslandskapet samt två nyrenoverade wc:n med dusch. I anslutning till lokalen finns en mindre terrass. Den befintliga planlösningen kan till viss del justeras efter era behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

220m²

Lokalnummer

Södra Gubberogatan 8

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med busslinje 60 till Norra Gubberogatan. Nära till stan och större vägar som E6 och E20.

Service

Lunchrestaurang och gym finns i huset.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen