Södra Gubberogatan 8

Kontor, 275m² , Gårda
En härlig lokal i smart centralt läge, med blandad planlösning. Här finns öppet landskap, flera kontorsrum i olika storlekar, konferensrum samt ett par tysta rum. Rymligt kök med utgång till en helt privat terrass! I fastigheten finns gym och en restaurang samt parkering. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

275m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med busslinje 60 till Norra Gubberogatan.

Service

Lunchrestaurang finns i huset. För den träningsintresserade finns Friskis och Svettis i huset.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen