Södra Gubberogatan 20

Kontor, 167m² , Gårda
Kontor om 167 kvm som ligger högst upp i byggnaden. Lokalen ska totalrenoveras vilket ger den kommande hyresgästen en fantastisk möjlighet att vara med och påverka både planlösning och materialval. Här finns plats för både öppet kontorslandskap, kontor och mötesrum, lounge och stort pausrum med pentry. Lokalen har fönster i två olika väderstreck en härlig takterrass. Fastigheten har också ett riktigt bra skyltläge mot E6:an för den som önskar. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

167m²

Omgivning

Norra Gårda, ett av Göteborgs mest expansiva områden, ingår numera i primärområdet Stampen och har ett strålande läge med närhet till Avenyn, Korsvägen och Centralstationen. I området samexisterar nutida nybyggen med historiska miljöer och längsmed Fattighusån finns ett nybyggt promenadstråk med ljuvliga solbryggor. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Det finns god förbindelse till fastigheten med busslinje 60 vid hållplats Norra Gubberogatan. Fastigheten ligger med nära anslutning till motorväg E6 och E20.

Service

I närområdet finns ett flertal trevliga restauranger. Det är även gångavstånd till Avenyn där det finns all möjlig service som hotell, shopping och träningsanläggningar.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen