Skeppsbron 5

Kontor, 400m² , Centrum
Högst upp i fastigheten finns en kontorslokal om 400 kvm till uthyrning. Lokalen har vacker utsikt ut över Göteborgs hamn och älven. Lokalen ska genomgå en större renovering där bjälkarna i taket kommer framhävas och planen är att kunna öppna upp lokalen för att få en blandning av mötesrum och kontorsplatser. Bilderna är hämtade från lokalen tvärsöver och samma känsla kommer eftersträvas lokalen. Det finns även en fantastisk möjlighet att kunna vara med och få lokalen till viss del anpassad efter sin verksamhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

400m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till knytpunkten Stenpiren där flertalet buss, spårvagn och färjelinjer trafikerar.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Trevliga lunchrestauranger, caféer och ett stort utbud av affärer finns på gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen