Sisjö Kullegata 8

Kontor, 349m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns denna trevliga kontorslokal i Sisjön till uthyrning. Lokalen är belägen högst upp i huset vilket gör att man sitter ostört och med en fin utsikt över nejden. Kontoret är luftigt och glaspartier in till kontorsrummen ger ett fint ljusinsläpp in i lokalen. Kontorsrummen är i varierande storlek. Planlösning och ytskikt går att anpassa efter önskemål. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

349m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Närmsta busshållplats ligger i hörnet av S. Långebergsgatan och Sisjö kullegata. Buss nr 88 (industribuss) avgår två gånger i timmen på vardagar mellan kl 05:30-20:00. På helger går bussen mellan kl 10:30-17:00 och då två gånger i timmen.

Service

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen