Sankt Eriksgatan 6

Kontor, 618m² , Centrum
Det anrika Hasselbladshuset byggdes om och nyskapades 2008. Idag är det ett av Göteborgs bästa kontorslägen och vi erbjuder yteffektiva kontorslokaler i en miljöklassad fastighet med Green Building klassning. Lokalen har idag en blandad planlösning med landskap kompletterat med enskilda rum, utformningen gör varenda kvadratmeter effektiva. I fastighetens garage finns tillgängliga platser. Flera namnkunniga företag är hyresgäster i fastigheten därav bland andra Setterwalls Advokatbyrå, CGI, och Newsec. St Eriksgatan ligger i hjärtat av Göteborgs innerstad med all service tillgänglig i omedelbar närhet. Gångavstånd till Centralstationen och till Nordstan. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

618m²

Lokalnummer

Sankt Eriksgatan 6

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Med endast 5 minuter till Göteborgs centralstation och både bussar och spårvagnar precis runt knuten .Här finner ni även Älvsnabben som snabbt och lätt tar er över till Hisingen. Det finns cykelställ utanför fastigheten.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen