Sankt Eriksgatan 6

Kontor, 157m² , Centrum
Mittemot Göteborgsoperan och granne med Nordstan finner ni denna trevliga kontorslokal. Den centrala placeringen görs detta läge oslagbart, här sitter man nära all tänkbar service. Kontorslokalen har öppet landskap med plats för ca 10 arbetsplatser, dessutom finns ett fint pentry, telefonrum, ett konferensrum och en riktigt trevlig lounge. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

157m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Med endast 5 minuter till Göteborgs centralstation och både bussar och spårvagnar precis runt knuten .Här finner ni även Älvsnabben som snabbt och lätt tar er över till Hisingen. Det finns cykelställ utanför fastigheten.

Service

Centralt läge med närhet till shopping och service. Utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Söker du efter trevliga lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen