Sallarängsgatan 3

Kontor/Lager, 270m² , Lackarebäcks industriområde
Praktisk kombinationslokal med riktigt bra läge i Lackarebäck intill E6/E20. Utmärkt skyltläge! Lokalen är passande för verksamheter i behov av kontor kombinerat med yta för lager laboratorium eller finverkstad. Kontoret har fina ytskikt och både yta för öppet kontorslandskap och flera enskilda rum. Lagret har enkel tillgång med en egen ingång. I området finns det flera restauranger på gångavstånd och med bil tar man sig till Mölndals C på 5 minuter. Bra allmänna kommunikationer med buss från området och nära anslutning till E6/E20.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

270m²

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 min.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen