Ruskvädersgatan 14

Industri/verkstad, 2300m² , Norra Älvstranden
Nu finns en trevlig industrilokal med kontor till uthyrning i Eriksberg. Lokalyta finns från 477-2300 kvm och upp till 5 meters takhöjd. Lokalen är en tidigare växelådsverkstad och passar för lättare industri och verkstad. Lokalen är tillgänglig redan idag vilket möjliggör en snabb inflyttning.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

2300m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron. Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Hållplatsen Vädermotet ligger 7 minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera busslinjer. För den bilburne tar det bara ett par minuter att nå Bräckemotet där man enkelt tar sig vidare på Hisingsleden eller Lundbyleden.

Service

I närområdet finns både lunchrestauranger, butiker, hunddagis. Med bil tar man sig också smidigt till Eriksberg som har ett trevligt utbud av butiker och restauranger längs hamnpromenaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen