Ruskvädersgatan 14

Kontor, 433m² , Norra Älvstranden
Ljus och trevlig kontorslokal om 433 kvm i omtyckt område på Hisingen. Lokalens yta, som består av en blandad planlösning, fördelas på ett stort öppet kontorslandskap samt rumsindelade cellkontor. Vidare finns ett pentry med tillhörande pausyta samt konferensrum. Trevligt område med lunchrestauranger samt goda allmänna kommunikationer. Promenadavstånd till hållplatsen Ruskvädersgatan där busslinje 27 och 145 passerar. Ytterligare 5 minuters promenad bort finns hållplatsen Vädermotet som trafikeras av cirka 15 olika busslinjer, varav tre stycken expresslinjer. Parkering i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

433m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Hållplatsen Vädermotet ligger 7 minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera busslinjer. För den bilburne tar det bara ett par minuter att nå Bräckemotet där man enkelt tar sig vidare på Hisingsleden eller Lundbyleden.

Service

I närområdet finns både lunchrestauranger, butiker, hunddagis. Med bil tar man sig också smidigt till Eriksberg som har ett trevligt utbud av butiker och restauranger längs hamnpromenaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen