Ruskvädersgatan 14

Lager, 1235m² , Norra Älvstranden
Rymlig och öppen industri- och lagerlokal om 1 235 kvm nära Älvsborgsbron på Hisingen. Lokalens yta fördelas på stora lager- och industri ytor som kompletteras med mindre kontorsytor med rum för cirka 15-20 arbetsplatser. Vidare finns ett mindre gemensamt pentry samt WC. Populär lunchrestaurang finns i fastigheten. Fastigheten ligger i ett trevligt område med lunchrestauranger samt goda allmänna kommunikationer. Promenadavstånd till hållplatsen Ruskvädersgatan där busslinje 27 och 145 passerar. Ytterligare 5 minuters promenad bort finns hållplatsen Vädermotet som trafikeras av cirka 15 olika busslinjer, varav tre stycken expresslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1235m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Hållplatsen Vädermotet ligger 7 minuters promenad från fastigheten och trafikeras av flera busslinjer. För den bilburne tar det bara ett par minuter att nå Bräckemotet där man enkelt tar sig vidare på Hisingsleden eller Lundbyleden.

Service

I närområdet finns både lunchrestauranger, butiker, hunddagis. Med bil tar man sig också smidigt till Eriksberg som har ett trevligt utbud av butiker och restauranger längs hamnpromenaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen