Ruskvädersgatan 10A

Lager, 1320m² , Biskopsgården
Stor lageryta med infart via egen markport. I anslutning till lagerlokalen finns duschrum, omklädningsrum samt pausrum. Lokalen har ca 4,5 m i takhöjd och port på ca 4x4 m. Möjlighet till inhägnad utomhusyta kan gå att ordna via grannfastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1320m²

Omgivning

Biskopsgården är sedan 1950-talet en citynära förort till Göteborg. Stadsdelen har under 1980- och 90-talen renoverats och moderniserats. Bebyggelsen är belägen i ofta höglänt terräng, och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är även ett trafiktorg vid slutet av Hjalmar Brantingsgatan, som utgör huvudinfart till stadsdelen med samma namn. Gatunamnen i området Biskopsgården har alla med väder att göra - som till exempel Dimvädersgatan, Godvädersgatan etc. I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Bland annat ligger Volvo Lastvagnars huvudkontor där, samt delar av Volvo Pentas fabriker i Volvos gamla personvagnsfabrik. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Service

Lunchrestauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen