Ruskvädersgatan 10

Kontor/Lager, 927m² , Biskopsgården
Lokalen är en tidigare växelådsverkstad och passar för lättare industri och verkstad samt kontor. 1t/kvm på bjälklaget. Det går att få upp till 400 kvm höglager med 6,5 meters takhöjd. Resterande ytan kan nyttjas för låglager på 2,7 meter samt omklädning och kontor. Vi anpassar mängden kontor till ert behov, se skissen som ett förslag, men det går att minska kontorsytan så att det passar just ert bolag. Lokalen är tillgänglig för inflyttning ca 4-5 månader efter kontraktsskrivning beroende på hur mycket som behöver byggas om. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

927m²

Lokalnummer

Ruskvädersgatan 10

Omgivning

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framför allt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt.

Kommunikationer

Gångavstånd till närmsta busshållplats.

Service

Lunchrestauranger finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen