Ruskvädersgatan 10

Kontor, 428m² , Norra Älvstranden
Ljus kontorslokal om 428 kvm i omtyckt område på Hisingen, nära Älvsborgsbron. Lokalens yta fördelas huvudsakligen på rumsindelade cellkontor som kompletteras med konferensrum, pentry, WC samt förråd. Trevligt område med lunchrestauranger samt goda allmänna kommunikationer. Promenadavstånd till hållplatsen Ruskvädersgatan där busslinje 27 och 145 passerar. Ytterligare 5 minuters promenad bort finns hållplatsen Vädermotet som trafikeras av cirka 15 olika busslinjer, varav tre stycken expresslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

428m²

Omgivning

Lundby är ett varierande område på Hisingen med såväl nya urbana stadsdelar som naturnära områden. Även näringslivet är mångfaldigt. Här finns verksamheter i varierande storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Vidare finns närhet till promenadstråk, parker och gröna torg via exempelvis Älvstranden, Hisingsparken och Ramberget. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralstationen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg. Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framförallt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt. Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron. Lundby är ett varierande område på Hisingen med såväl nya urbana stadsdelar som naturnära områden. Även näringslivet är mångfaldigt. Här finns verksamheter i varierande storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Vidare finns närhet till promenadstråk, parker och gröna torg via exempelvis Älvstranden, Hisingsparken och Ramberget. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralstationen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen