Ruskvädersgatan 10

Kontor/Lager, 2300m² , Norra Älvstranden
Praktisk lager- och industrilokal om 477-2 300 kvm i ett omtyckt område på Hisingen. Lokalen, som lämpar sig bäst till lättare industri, präglas av en genomgående öppen planlösning som kompletteras med rumsindelade cellkontor. Vidare finns ett gemensamt pentry samt en del förrådsutrymmen. Trevligt område med lunchrestauranger samt goda allmänna kommunikationer. Promenadavstånd till hållplatsen Ruskvädersgatan där busslinje 27 och 145 passerar. Ytterligare 5 minuters promenad bort finns hållplatsen Vädermotet som trafikeras av cirka 15 olika busslinjer, varav tre stycken expresslinjer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2300m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen