Rosenlundsplatsen 2

Kontor, 714m² , Inom Vallgraven
Kontoret ligger högt upp på våning 7 och här finns möjlighet att skapa ett modernt och flexibelt kontor som inrymmer en mix av allt, öppna gemsamhetsytor, kontorslandskap samt kontor- och mötesrum i varierande storlek. På andra sidan kanalen ligger den gamla stadsdelen Haga med hela sitt utbud av lunchrestauranger, caféer och shopping. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

714m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Detta är ett område med stora expansionsplaner och väl fungerande kollektivtrafik med knutpunkten Järntorget inom gångavstånd.

Service

Det finns all typ av service i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen