Rosenlundsgatan 8

Kontor, 4000m² , Inom Vallgraven
I det populära området Rosenlund som nyligen genomgått en stor upprustning av både fastigheter och gator har nu denna rymliga lokal blivit ledig. Kontorslokalen är uppdelad på plan tre om 2500 kvm och plan fem om 1500 kvm, båda våningarna har vacker utsikt över både Feskekörka och Vallgraven. På plan tre finns direktutgångar till fastighetens gemensamma innegård som är nyrenoverad. Vid fint väder passar det perfekt att gå ut och ta sin kaffe med kollegorna på den vackra innegården. Lokalen är idag till stor del rumsindelad men kan lätt anpassas till öppnare landskap. Lokalen har ett behov av renovering vilket ger den kommande hyresgästen en perfekt möjlighet att få lokalen anpassad efter sina önskemål. I källarplan finns både garageplatser samt stora förråd.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

4000m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten ligger väldigt centralt. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar hållplatserna Grönsakstorget och Järntorget som båda ligger på några minuters gångavstånd ifrån fastigheten. Det går även smidigt att ta sig till hållplatsen Stenpiren där både buss, spårvagn samt färjor avgår ifrån. Göteborgs centralstationen ligger på 18 minuters promenad från fastigheten.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här har man nära till att promenera längst vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan, här befinner man sig verkligen i hjärtat av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen