Ringögatan 33

Kontor, 377m² , Ringön
Kontorsytor i attraktivt läge på Ringön om ca 377 m² med stora möjligheter att påverka ytskikt och planlösning efter önskemål och behov. Kontorsytan som är belägen på plan två kan anpassas upp till ca 377 m². Ytorna är idag mestadels rumsindelade men ska moderniseras i dialog med ny hyresgäst som ges möjligheter att vara med och påverka både ytskikt och planlösning. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

377m²

Lokalnummer

Ringögatan 33

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Bra kommunikationer där Marieholmsförbindelsen sammanbinder E6, E20 och E45 och bidrar till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge. Busshållplats belägen precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer.

Service

En kort bilfärd bort nås Backaplan med restauranger och all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen