Ringögatan 12

Kontor, 1095m² , Ringön
Nu finns möjlighet att hyra en riktigt fin rumsindelad kontorslokal med strategisk planlösning. Planlösningen är uppdelad med både öppna gemenskapshetytor samt cellkontor i olika storlekar. Det finns flera konferens och mötesrum och en fin terrass, perfekt för de soliga dagarna när man vill äta sin lunch i solen. Det finns gott om parkeringsplatser vid fastigheten samt möjlighet till att hyra garageplats. Området har en blandning av kontor och småindustrier och ligger mycket centralt i Hisingen med närhet till bra lunchrestauranger och all tänkbar service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1095m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Industribuss stannar vid fastigheten. Spårvagnshållplats med gångavstånd. Nära leder och gott om p-platser.

Service

Flera lunchrestauranger i området. Nära Backaplan och Nordstan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen