Ringögatan 12

Kontor, 485m² , Ringön
Högst upp i fastigheten hittar ni detta fina kontor med egen terrass och fantastisk utsikt över Hisingsbron och Lilla Bommen. Kontoret är till största delen rumsindelat med en större öppen yta i mitten. Flertalet konferensrum, rymligt pausrum i anslutningen till terrassen. Dusch och egen bastu hittar ni också här. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

485m²

Omgivning

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Tack vare bra läge finns det närhet till flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Kommunikationer

Industribuss stannar vid fastigheten. Spårvagnshållplats med gångavstånd. Nära leder och gott om p-platser.

Service

Flera lunchrestauranger i området. Nära Backaplan och Nordstan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen