Reningsverksgatan 8

Kontor, 1035m² , Västra Frölunda
Här kan vi erbjuda en mycket fräsch och huvudsakligen rumsindelad kontorslokal med bra läge mellan Västra Frölunda och Askim. Större delen av hela lokalen består huvudsakligen av en korridor, med ett större antal rum på båda sidor. Standarden är hög och lokalen erbjuder det kräsna företaget en mycket god arbetsmiljö. Den andra, mindre delen, av den totala lokalen består huvudsakligen av härliga gemensamhetsutrymmen, som kök, lounge och ett antal mötes-/konferensrum. Som kronan på verket ligger denna lokaldel i direkt anslutning till en större balkong, med vy mot World of Golf. Goda p-möjligheter direkt utanför lokalen och möjlighet finns att hyra till ett modernt, fräscht, lager med markport om 200 m2.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1035m²

Lokalnummer

Reningsverksgatan 8

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats/knytpunkt är Radiomotet, ca 10 min promenad bort.

Service

5 min med bil till Frölunda Torg med all tänkbar service. World of Golf ligger bara någon minut bort, här serveras dagens lunch och varför inte passa på att träna golfsvingen under lunchen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen