Reningsverksgatan 12

Kontor, 400m² , Västra Frölunda
Trevlig kontorslokal med synligt läge mot västerleden mindre än 5 min från Frölunda Torg och Sisjön. Bra med parkering i direkt anslutning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

400m²

Lokalnummer

Reningsverksgatan 12

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats/knytpunkt är Radiomotet, ca 10 min promenad bort.

Service

5 min med bil till Frölunda Torg med all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen