Regnbågsgatan 8A

Kontor, 150m² , Norra Älvstranden
En trevlig kontorslokal som är nyrenoverad med fina ytskikt. Lokalen har fyra kontorsrum men ett av dem går bra att nyttja som antingen kontorslandskap eller konferensrum. Lokalen har även ett nytt fint pentry samt två toaletter. Lokalen har genomgått en totalrenovering under våren 2021 och är inflyttningsklar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

150m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Området har bra kommunala kommunikationer och det finns en busshållplats på gatan. Flera busslinjer trafikera området, bland annat Svart express och X1. Det går lätt att ta sig ut på Lundbyleden och vidare till centrala Göteborg på bara många minuter.

Service

I området finns gott om trevliga lunchrestauranger och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen