Redegatan 9

Kontor, 654m² , Västra Frölunda
Nu finns denna trevliga kontorslokal till uthyrning i stadsdelen Älvsborg som ligger precis utanför Göteborg. Lokalen har ljusinsläpp från 3 väderstreck vilket ger ett härligt inflöde av ljus. Planlösningen är idag uppdelad på cellkontor i olika storlekar men det finns möjlighet att utforma lokalen till en mer öppen planlösning om nya hyresgästen önskar. Lokalen har även ett rymligt och trevligt lunchrum, konferensrum samt toaletter och dusch. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten. Området är beläget nära genomfartsled och med gångavstånd till havet och Göta Älv.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

654m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Kommunikationer

Kommunikationerna i närområdet är goda med spårvagn och buss som trafikerar och korsar hela stadsdelen. Restiden kommunalt in till Göteborg är ca 20 minuter och med bil cirka 10 minuter.

Service

I området finns ett antal olika restauranger att välja på och man behöver heller inte gå särskilt långt för att stilla sin hunger - i fastigheten finns en restaurang och så även i grannfastigheten. I närheten ligger en livsmedelsbutik och ytterligare en kommer att byggas i bottenplanet på fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen