Pumpgatan 1

Kontor, 533m² , Norra Älvstranden
På attraktiva Lindholmen uppförs nu den andra etappen av Geelys Innovationscenter, där det erbjuds exklusiva kontorsytor högst upp i huset på våning 11-14. På bottenplan finns en ca 1 500 kvm stor öppen allmän yta, vilken kommer att kunna nyttjas av hyresgäster inom området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

533m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Lindholmen är goda. Hit går det bussar hela tiden och från knutpunkten Nordstan/Nils Ericsons terminalen tar det endast 6 minuter. Det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör dessutom möjligheterna ännu bättre!

Service

Som kontorshyresgäst kommer det finnas möjlighet att ta del av en den höga servicenivå och de servicetjänster som kommer att genomsyra hela centret, bland annat kommer det att erbjudas receptionsservice, catering och moderna konferensmöjligheter. Det fick dessutom gott om lunchrestauranger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen