Prästgårdsgatan 30

Kontor, 746m² , Mölndal
Välkommen till en ljus och fräsch kontorslokal i Pedagogen Park. Lokalen erbjuder ett flertal kontor, konferensrum, samtalsrum, kök och lounge, samt en trevlig terrass. Lokalen är inflyttningsklar och med installerat data-/telenätverk och larm. Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt dig, kanske spela padel på lunchen eller varför inte starta arbetsdagen med några längder i Åby nya simhall? Läget och möjligheterna i och kring Pedagogen Park är unika! Till våren 2023 står det helt nya kvarter "Parkhusen" klart i stadsdeleln Pedagogen Park. Parkhusen består av två nya landmärken med kontors- och butikslokaler längs med Bifrostgatan. Byggnationen är i full gång med målet är att göra Pedagogen Park till det bästa stadsdelscentrumet för det dagliga med 1 100 nya bostäder, kontor, handel och lokal service. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

746m²

Omgivning

Mölndal, som ligger strax söder om Göteborgs centrum, är en snabbt växande stadsdel som blir alltmer sammanflätad med centrum. I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Här är ni granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina promenadslingor att promenera i under lunchen.

Kommunikationer

Till Pedagogen Park tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil. Flera busslinjer direkt utanför dörren. BilpoolM och Styr&Ställfinns också här. Endast några hundra meter från fastigheten ligger busshållplatsen Jolen norra med bussavgångar till Mölndals resecentrum var 5:e minut. Läget nära Söderleden gör det snabbt och enkelt att ta sig in till Centrala Mölndal. Göteborg nås på tio minuter med bil. Här finns även goda parkeringsmöjligheter.

Service

Bra service finns i närområdet. ICA nära, vårdcentral, folktandvården, skola, hunddagis, sushi, lunchrestauranger. På några minuter med bil/buss nås Mölndals Centrum och Mölndals Galleria med all tänkbar service. Företag i närheten: Handelsbanken, Hager, Flexmassage, Pizzeria Mums, Steinbrenner & Nyberg, Vårdcentral, Folktandvården, Vestia.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen