Polstjärnegatan 4

Kontor/Lager, 882m² , Norra Älvstranden
Nu finns denna lagerlokal om 650 kvm till uthyrning. Lagret ligger mitt i centrala Lindholmen. Det går även att förhyra ett kontor om 232 kvm. För bilburna finns det gott om parkeringar i anslutning till fastigheten. Det finns även bra kollektiva förbindelser och trevliga lunchrestauranger, caféer och all tänkbar service i närområdet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

882m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser i området med kollektivtrafik.

Service

Området är lugnt men har ändå närheten till puls runt knuten i form av Lindholmen Science Park, universiteten, diverse restauranger, Backa Teater och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen