Plejadgatan 3

Kontor, 758m² , Norra Älvstranden
Lokalen är på 758 kvm och har fin utsikt ut över älven. När man kommer in i lokalen så välkomnas man av en stor öppen entré. Lokalen är sen fördelad på kontor i olika storlekar, mötesrum, kontorslandskap, fem toaletter samt en dusch. Lokalen har ett stort pausrum med fint pentry. Det finns gott om parkeringar i området och bra kollektiva förbindelser. Här sitter man med ett fint vattennära läge och närhet till restauranger, träningsanläggning och annan service.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

758m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Det finns bra förbindelser med kollektivtrafik i närområdet både med buss och färja.

Service

Närhet till restauranger, träningsanläggning och annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen