Packhusplatsen 3

Kontor, 478m² , Centrum
En ljus och fin kontorslokal i en anrik fastighet. Lokalen är smakfullt renoverad och planlösningen är fördelad på öppet kontorslandskap, enskilda kontorsrum och mötesrum i olika storlekar och ett större konferensrum. I konferensrummet finns vackra detaljer bevarade. Här sitter man med underbar utsikt ut över älven och med närhet till all tänkbar service på gångavstånd.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

478m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Bra kommunikationer gör läget lättillgängligt och attraktivt. Från Skeppsbron kan du lätt och snabbt ta dig till alla delar av stan. På 5 minuters gångavstånd kommer du också till buss och spårvagnshållplatser vid Nordstan och Brunnsparken där de flesta buss- och spårvagnslinjer passerar och på endast 10 minuter är du på Centralstationen och Nils Ericson Terminalen

Service

Affärer, restauranger, caféer utan för dörren och alldeles inpå knuten ligger Nordstan, norra Europas största köpcentrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen