Ovädersgatan 3A

Kontor/Lager, 1639m² , Biskopsgården
Rymlig kombilokal om totalt 1.639 kvm, med generös takhöjd. Ytan fördelas på 1539 kvm lager och 101 kvm kontor. Lagret har två portar med måtten B:6m, H:5m och B:4m, H:4,5m samt två traverser med kapacitet 10 respektive 3 ton. Fri takhöjd upp till 10 meter i största delen av lagret. Bra kommunikationsläge i Biskopsgårdens populära industriområde. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1639m²

Omgivning

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framför allt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan.

Kommunikationer

Biskopsgårdens industriområde är beläget med direkt påfart till större vägleder och i nära anslutning ligger Älvsborgsbron. Här finns goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer, vilket gör det lätt att ta sig till och från området.

Service

All tänkbar service på 5 min avstånd med bil.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen