Otterhällegatan 1

Kontor, 310m² , Inom Vallgraven
En trevlig och ljus kontorslokal om 310 kvm belägen på plan två i fastigheten med härlig utsikt ut över kanalen. Här sitter man i hjärtat av Göteborg med närhet till allt. Ytorna är indelade i ett stort öppet kontorslandskap, några mötesrum i varierande storlek samt ett fint pentry och pausrum. Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

310m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkter här.

Service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen