Otterhällegatan 1

Kontor, 310m² , Inom Vallgraven
En trevlig och ljus kontorslokal om 310 kvm belägen på plan två i fastigheten med härlig utsikt ut över kanalen. Här sitter man i hjärtat av Göteborg med närhet till allt. Lokalytan är fördelad på en välkomnande entré, kapprum, ett större kontorslandskap, mötesrum samt mindre grupprum. Det finns ett större konferensrum samt ett trevligt och öppet pausrum med anslutning till köket, toaletter samt dusch och praktiska förrådsutrymme. Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

310m²

Omgivning

Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst. Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Kommunikationer

Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar hållplatsen Domkyrkan som ligger ett stenkast ifrån fastigheten. Det är även smidigt att ta sig till hållplatsen Stenpiren där både buss, spårvagn samt färjor avgår ifrån.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här kan man enkelt ta en promenad längst Nya allén eller promenera längst vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan, här befinner man sig verkligen i hjärtat av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen