Otterhällegatan 1

Kontor, 153m² , Centrum
Kontorslokal på vån 2 med adressen Lilla Torget 1/Otterhällegatan 1, nära Brunnsparken och Avenyn. I entrén till kontoret möts man av en lounge och i direkt anslutning finns ett pentry och två mötes/konferensrum samt ett kontorslandskap anpassat för 8 arbetsplatser. Lokalen har en ljus och välplanerad planlösning. Fastigheten har hiss från markplan. Centralt läge med mycket bra förbindelse för både bil och med kollektivtrafik. Nära till restauranger och caféer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

153m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Service

I centrum finns det gott om lunchrestauranger, butiker och mycket goda kommunikationer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen