Östra Hamngatan 52

Kontor, 883m² , Centrum
I ett av Göteborgs mest attraktiva lägen med egen terrass. Härifrån har man vidsträckt utsikt åt alla fyra väderstreck. Läget kan inte vara bättre. Entrén har gott om plats för både reception och lounge. I huvudsak öppen kontorslokal med flera mötesrum och samtalsrum. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

883m²

Lokalnummer

Östra Hamngatan 52

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

På Kungsportsplatsen utanför har de flesta bussar och spårvagnslinjer sina hållplatser. Även Flygbussarna stannar här. På några minuters gångavstånd ligger Centralstationen där du har tillgång till X2000, regionaltåg och pendeltåg. Väljer du att ta bilen kan du parkera i Nordstans parkeringshus eller P-hus City alldeles intill.

Service

Nära till all typ av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen