Östra Hamngatan 46-48

Butik, 191m² , Centrum
Är er verksamhet ute efter en häftig butikslokal i ett centralt läge? Då kan denna lokal om 191 kvm som ligger en trappa upp och har samma entré som idag brukas av Lagerahaus vara den rätta lokalen för er. Lokalytan var förr i tiden en av balkongerna från gamla Cosmorama-biografens balkonger, biografen var verksam mellan 1908-1988 och beskrevs när den öppnades för att vara Skandinaviens största och elegantaste biografetablissement. Än idag finns en härlig rymd i lokalen och dess placering är centralt och strategiskt.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

191m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven, stadsdelen Göteborgs Stad Centrum i Göteborg. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Kommunikationer

Precis utanför Entrén går Spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.

Service

Utanför dörren finns all tänkbar service, retauranger, butiker osv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen