Östra Hamngatan 46-48

Butik, 93m² , Inom Vallgraven
Denna butikslokal ligger på en fantastisk plats som genomsyras av handel. Östra Hamngatan har ett naturligt flöde av människor som passerar både på helg- och vardagar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

93m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Precis utanför Entrén går Spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.

Service

Utanför dörren finns all tänkbar service, retauranger, butiker osv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen