Östra Hamngatan 46-48

Kontor, 104m² , Centrum
Lokalen är belägen på våning 1 i huset och charmen slås direkt på när man träder in i lokalen. Stor öppen yta tillsammans med ett konferensrum samt ett pentry, wc och förråd. Här möts modernt och retro. Kontakta oss för visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

104m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven, stadsdelen Göteborgs Stad Centrum i Göteborg. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Kommunikationer

Precis utanför Entrén går Spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.

Service

Utanför dörren finns all tänkbar service, retauranger, butiker osv.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen