Östra Hamngatan 30-34

Kontor, 154m² , Centrum
Ljus kontorslokal om 154 kvm alldeles intill Gustav Adolfs torg. Ytan fördelas på rumsindelade cellkontors, öppna kontorslandskap, konferensrum samt samtalsrum. Mörk textilmatta är genomgående i nästan hela lokalen vilket skapar en mjuk känsla och en behaglig akustik. I mitten av lokalen finns ett trevligt kök samt tillhörande pausyta som binder samman kontoret. Här får du ett centralt läge med närhet till kommunikationer och service, såväl som till trevliga caféer och lunchställen. Promenadavstånd till hållplatserna Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Centralstationen där flertalet bussar, spårvagnar och tåg passerar. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

154m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Flera bussar och spårvagnar trafikerar området.

Service

Nära all typ av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen