Östra Hamngatan 26

Kontor, 620m² , Centrum
Nu finns möjligheten att hyra denna moderna och flexibla kontorslokalen om 620 kvm i Göteborgs bästa läge! Som hyresgäst erbjuds tillgång till gemensam terrass. Det centrala läget ger tillgång till alla tänkbara kommunikationer samt ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Konstruktionen i fastigheten skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppen planlösning. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

620m²

Lokalnummer

Östra Hamngatan 26

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Runt om fastigheten finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen