Östra Hamngatan 26-28

Kontor, 441m² , Centrum
Ljust och luftigt kontor med entré från eftertraktade Östra Hamngatan. 441 kvadratmeter med högt och fritt läge. Här har ni möjlighet att påverka planlösningen så att den passar just er verksamhet. I dagsläget blandad planlösning med 10 arbetsplatser i öppet landskap samt mötesrum och ett kontorsrum. Reception, konferensrum och besöksrum i anslutning till den välkomnande entrén.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

441m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

De flesta buss- och spårvagnslinjer samt flygbussarna stannar i Brunnsparken och i området kring Nordstan. Endast ett stenkast bort ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen med bussar, tåg och taxistation.

Service

Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer kommunikationer och alla typer av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen