Östra Hamngatan 26-28

Kontor, 441m² , Centrum
Ljust och luftigt kontor med entré från eftertraktade Östra Hamngatan. 441 kvadratmeter med högt och fritt läge. Här har ni möjlighet att påverka planlösningen så att den passar just er verksamhet. I dagsläget blandad planlösning med 10 arbetsplatser i öppet landskap samt mötesrum och ett kontorsrum. Reception, konferensrum och besöksrum i anslutning till den välkomnande entrén. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

441m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Runt om fastigheten finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen