Östra Hamngatan 16

Kontor, 1158m² , Inom Vallgraven
Ett fantastiskt trivsamt kontor som har en bra mix av öppna ytor, enskilda kontorsrum, samtalsrum och mötesrum. Personal och kunder möts upp av en välkomnade entré i anslutning till ett attraktivt pentry/loungeyta. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1158m²

Lokalnummer

Östra Hamngatan 16

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i knutpunkten för alla kommunikationer. Buss, spårvagn och cykelleder finns precis utanför dörren. Centralstationen når ni med bara ett par minuters gångavstånd där det finns buss, tåg och pendeltågsförbindelse. Här finns även bussanslutningar direkt till flygplatsen i Landvetter.

Service

Förutom en toppmodern kontorslokal finns hela citykärnan att tillgå som en mötesplats för inspirerande möten med kollegor, kunder och samarbetspartners vid kajkanten, grönområden, caféer och restauranger. Ni har även all annan tänkbar service i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen