Östergårdsgatan 2

Kontor, 355m² , Mölndal
Nu finns en kontorsyta om 175-355 kvm ledig i nyproducerad byggnad redo att anpassas efter er verksamhets behov. Ytan anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Fastigheten nås väldigt enkelt med bil likväl som med kollektivtrafik. Gott om p-platser och bra lunchrestaurang i intilliggande byggnad. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

355m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Buss går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg.

Kommunikationer

Gångavstånd till närmsta busshållplats. Goda kommunikationer i området med bussar från Mölndal centrum till Göteborg Centralstation.

Service

I närområdet finns flera lunchrestauranger samt annan service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen