Oskarsgatan 9

Kontor, 335m² , Masthugget
Möjlighet att hyra ett kontor om 335 kvm på den fjärde våningen i Amerikahuset! Med en flexibel planlösning finns möjlighet att skapa en arbetsplats som passar perfekt för er verksamhet och era önskemål. Planritningarna ger er en glimt av de olika möjligheter som lokalen kan erbjuda, men här finns bra möjlighet att påverka lokalens utformning utifrån er verksamhets specifika behov. Att vara belägen i hjärtat av Masthugget ger er möjligheten att vara en del av denna charmiga stadsdel med sina unika vinklar och vrån. Området erbjuder all tänkbar service i form av butiker, restauranger och tjänster. Vidare finns goda allmänna kommunikationer via hållplatserna Masthuggstorget och Stigbergstorget där flertalet spårvagnslinjer passerar.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

335m²

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.

Service

Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen