Orrekulla industrigata 61

Lager, 1440m² , Kärra-Rödbo
Höglagerlokal om 1440 kvm med bra strategisk placering längsmed E6:an i Hisings Kärra. Fastigheten är byggd 1990 och har under åren moderniserats och byggts ut. Takhöjden är 8 meter. 1.5 km bort finns Kärra Centrum med bland annat en ICA, pizzeria samt busshållplats. Busshållplatsen trafikeras av sammanlagt tre busslinjer, däribland Rosa Express. Närhet till Bäckebol Köpcentrum som har ett rikt utbud av butiker, service och restauranger.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

1440m²

Omgivning

Kärra-Rödbo bildar nordligaste udden av ön Hisingen och avgränsas av Nordre Älv i norr, Göta Älv i öster samt Kärra och Säve i syd. Området består mestadels av skog och öppna marker mot älvarna, enstaka småhus samt tätorten Rödbo. I Kärra (som för att skilja det från andra orter med samma namn ofta skrivs Hisings Kärra) är idrotten en viktig fritidssysselsättning. Kärra-Rödbo bildar nordligaste udden av ön Hisingen och avgränsas av Nordre Älv i norr, Göta Älv i öster samt Kärra och Säve i syd. Området består mestadels av skog och öppna marker mot älvarna, enstaka småhus samt tätorten Rödbo. I Kärra (som för att skilja det från andra orter med samma namn ofta skrivs Hisings Kärra) är idrotten en viktig fritidssysselsättning.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen